Livrarea Produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania, prin intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier, in maxim 72 ore de la data validarii comenzii, cu exceptia zilelor de sambata si duminica. SC A & Z MOTO GROUP SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Expedierea produselor se face in maxim 48 de ore. Comenzile efectute pe platforma magazinului online se inregistreaza non stop, confirmarea si livrarea efectuandu-se in urmatoarele 48 de ore, cu exceptia zilelor de sambata si duminica. Comenzile se proceseaza zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 10– 17.

Sambata si duminica nu se fac livrari.

Costurile de livrare sunt:

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 1000 RON

- 18 RON, inclusiv TVA pentru comenzile sub 1000 RON (pret valabil cu livrare prin FAN Courier).

Daca livrarea nu se poate efectua datorita refuzului sub orice forma a clientului, dupa informarea telefonica prealabila a clientului, acesta va fi introdus in baza de date a societatii SC A & Z MOTO GROUP SRL si nu va mai putea efectua comenzi de pe magazinul electronic www.4agri.ro.

Receptia produselor

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AWB-ului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

SC A & Z MOTO GROUP SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC A & Z MOTO GROUP SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, cutremure de pamant, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC A & Z MOTO GROUP SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC A & Z MOTO GROUP SRL de la acest client.